En busca del paraíso. Historia del turismo de Menorca. Alfonso Méndez Vidal (2017). Ed. Institut d’Estudis Menorquins i Consell Insular de Menorca. 376 pp ISBN: 978-84-15291-37-7 - Roig-Munar, Francesc Xavier (Investigaciones Turísticas, 2018)
Reseña del libro: Méndez Vidal, Alfons (2017.). A la recerca del paradís. Història del turisme de Menorca. Institut Menorquí d'Estudis. ISBN: 978-84-15291-36-7, 376 pp.